registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Zou je ook wat willen schrijven op onze homepage?
DSE is er voor de hele regio

De ja stemmers moeten vooral blijven schrijven! En.. vergeet ook niet te stemmen op de andere bijdragen. Maar in een gebied zo groot als onze DSE regio is er nog plaats voor veel meer schrijvers. Het is de moeite waard om op onze homepage regelmatig iets te lezen over alles wat er in onze DSE-regio van (A)sten tot (Z)andoerle speelt. Als DSE-ers ons hier de kleine gebeurtenissen in hun stad of dorp laten meebeleven. Verslag of aankondigingen doen van de lanparty of het optreden van de plaatselijke rockband, kunstenaar, zangvereniging. Misschien kun je hier ook om oplossingen vragen voor bijvoorbeeld een computer probleem waar je mee zit, wie weet heeft iemand bij jou uit de buurt de oplossing en wil je daarbij wel helpen. Dan wordt onze homepagina echt een ontmoetingsplatform.

/~nieuws/pics/sre-kaart.gif


Mocht je belangstelling hebben om de DSE redactie te komen versterken, stuur dan een mailtje naar redactie apestaartje dse.nl. Om mee te kunnen schrijven is een account bij DSE wel noodzakelijk! Nog geen account? Vraag het dan hier aan: www.dse.nl/aanmelden/

Zie ook wat andere DSE'ers daar over schrijven:
http://www.dse.nl/node/view/1216
http://www.dse.nl/node/view/997

DSE is ook een familiepagina

Als het goed is heb je een binding met de regio, toch? DSE wil ook de contacten tussen families hier in de regio en zij die naar het buitenland zijn uitgevlogen ondersteunen.

Als je iets te melden hebt wat interessant is voor onze bewoners of hoe het een voormalige regio bewoner vergaat in -ik dacht- Finland is dat ook voor onze DSE'ers leuk om te lezen. En je kunt het nieuws uit de regio op DSE en bijvoorbeeld omroep Brabant ook volgen en becommentariƫren. Dus.... schrijf en stem mee op DSE!