registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Bericht plaatsen

Iedere ingelogde DSE-gebruiker kan een nieuwsbericht plaatsen op de site www.dse.nl. In eerste instantie komt het bericht onder de laatste bijdragen terecht. Voor ingelogde DSE-gebruikers is het bericht ook zichtbaar onder stemmen op bijdragen.

Bij voldoende positieve stemmen verschijnt het bericht automatisch op de homepage en verdwijnt het uit de wachtrij. Bij een bepaald aantal negatieve stemmen verdwijnt de bijdrage eveneens. Het bericht wordt dan voor bezoekers helemaal onzichtbaar.

Blog-berichten komen in elk geval altijd terecht onder je persoonlijke portal-blog. De portal-blog staat overigens volledig los van je eventuele homepage op DSE waar je, als je dat wilt, ook een eigen web-log kunt installeren.

Uiteraard kun je niet stemmen op je eigen bijdragen. Wel kunnen de moderatoren van DSE eventueel besluiten om je bijdrage direct op de homepage te plaatsen. Je blijft zelf eigenaar van je berichten en kunt ze altijd achteraf aanpassen of verwijderen. Een aangepast bericht moet altijd opnieuw beoordeeld worden om op de homepage te komen.

Bij het plaatsen van een bericht kun je gebruik maken van diverse opmaakmogelijkheden.