registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Portal-blog van pima

Zondag 19 oktober Dichters en schrijvers bij De PoezieClub in het Tuchthuis van de Oude Rechtbank

Poëzie en korte verhalen in het Tuchthuis van de Oude Rechtbank

Kleur wordt vaag.
Hij loopt maar weer.

20 jul a.s. dichters dragen voor uit eingen werk en een bundelpresentatie

Verleden tijd

De glanzende hulst
haar rode bessen

Dichters over muziek

Dichters van de PoëzieClub Eindhoven zijn op zondag 15 juni weer te beluisteren in de Oude Rechtbank in het centrum van Eindhoven. Naast vrije poëzie zijn er dichters die over muziek, popsterren of componisten dichten.

Dichters in het Anna Frankplantsoen tijdens Doe de Dommel 1 juni a.s

De PoëzieClub Eindhoven actief tijdens ‘Doe de Dommel’ 1 juni a.s.
Op de vlucht
Met je kind

Beste dichters uit Eindhoven en omgeving

Naast ons gewone dichters programma zoals in de Oude Rechtbank a.s. 18 mei, hebben wij een mooi en hopelijk zonnig podium voor dichters op 1 juni tijdens het bekende Eindhovense cultuurproject ‘Doe de Dommel’.

Het dichterspodium van de PoëzieClub is verplaats van de derde zondag in de maand naar de tweede zondag (13 april).

In verband met de paasdagen en koningsdag zijn wij genoodzaakt ons maandelijks podium een week vroeger te laten plaatsvinden.

16 maart dichterspodium in de Oude RechtBank

De voorjaarswind trekt door het land
Zingt over het veld, brengt regen mee
Brengt vreugde mee, brengt kleuren mee

Dichters in de Oude Rechtbank

Zondag 16 februari, de derde zondag van de maand, de PoëzieClub houdt voor dichters en schrijvers van korte verhalen zijn vaste podium op deze winterse dag.Niet alleen de vaste leden van de PoëzieClub zijn welkom, ook dichters van elders en zeker ook voor mensen die liever komen luisteren.

Verplaatsing van het Poeziefeest van 31 januari naar de Oude Rechtbank aan het Stratums Eind

Eerder hebben wij laten weten dat wij (de PoëzieClub) op 31 januari a.s. een dichtersfeest zouden houden in de boekwinkel Polare. U weet waarschijnlijk dat deze door omstandigheden gesloten is. We hebben een alternatief kunnen vinden in De Oude Rechtbank (bibliotheekzaal) voor deze dag d.w.z. 31 januari van 14.00 uur tot 21.00 uur. Entree vrij vanaf 13.30 uur.

Bundelpresentatie van Willem Adelaar

‘De persoonlijkheid van een democratie’ Bundelpresentatie van Willem Adelaar tijdens het poëziefeest van de PoëzieClub in boekhandel Polare 31 januari a.s.

Dichtersfeest en bundelpresentatie 31 januari a.s.

Dit jaar vindt gedurende de periode van 30 januari- 5 februari de week van de Poëzie plaats. De dichters van De PoëzieClub organiseren samen met boekhandel Polare op vrijdag 31 januari een poëtische dag met als thema VERWONDERING van 14.00 uur tot 21.00 uur.

Dichtersfeest in Eindhoven tijdens de Poëzieweek 30 januari t/m 5 februari

De PoëzieClub houdt op vrijdag 31 januari 2014 in samenwerking met de boekhandel Polare een podium voor dichters die willen optreden In het kader van de week van de Poëzie. In verband met het tijdschema en hoeveel dichters aan het woord komen, is het belangrijk dat wij zo snel mogelijk weten of u ons, het publiek en collega-dichters wilt verrassen met uw optreden.

22 December dichterspodium in de Oude Rechtbank met kerstgedichten en ander werk

Kerstmis laat hoop laven
Aan elementen
Aan aspecten

Literair Open Podium in het cafe van de Oude Rechtbank aan het Stratumseind.

Op zondag 17 november wordt in het café van de Oude Rechtbank een literair open podium georganiseerd door de dichters van de PoëzieClub.

Dichterspodium tijdens de Atelierroute 5-6 oktober

Op initiatief van de PoëzieClub zijn tijdens de Atelierroute op 5 en 6 oktober ook woordkunstenaars actief. Bij CoffeeYou, waar een overzicht van kunstwerken door enkele deelnemers is te bewonderen, worden twee dichterspodia gehouden. De kersverse Staddichter Merel Morre heeft een van haar gedichten groots op een raam aangebracht.
XML-feed