registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Portal-blog van annys

Electronisch patientendossier

Telefoniste: 'Pizza Hut, goede morgen.'

Klant: 'Goede morgen, ik wil een paar pizza's bestellen.'

Telefoniste: 'Mag ik uw Burgerservicenummer, meneer?'

Klant: 'Dat is 222 0033653 52.'

SOFTWARE PROBLEEM versie 1.0

Anderhalf jaar geleden ben ik van de versie Verloofde 7.0 overgestapt op Vrouw 1.0, en ik heb opgemerkt dat het programma een applicatie heeft geïnstalleerd, genaamd Baby 1.0, die heel veel ruimte inneemt op mijn harde schijf. Deze applicatie wordt niet genoemd in de gebruikershandleiding van Vrouw 1.0.

Wordpress

Hallo allemaal,
Ik ben een fan van wordpress (weblog). De Digitale Stad biedt deze dienst helaas (nog) niet aan en ik hoop dat dit in de toekomst zal veranderen. Noem het maar Customer Care. Tot die tijd heb ik mijn eigen wordpress weblog gecreeerd. Annys wil alleen altijd meer en altijd beter en het nieuwste en dus ook de aller, aller nieuwste versie van wordpress. Dus: upgraden! Met als gevolg dat ik geen weblog meer heb.

Fotoalbum

Hallo allemaal,

Mijn naam is Annys en ik ben lid van DSE. Ik heb een abonnement bij DSE. Ik heb een website bij DSE. Wat dan ook... Oh wacht, ik heb het al: ik heb een account bij DSE. :-)
Maar goed, ik ben best blij met mijn account. Je kunt vrij veel en het is gratis. Dat hoor je er dan eigenlijk weer niet bij te zetten natuurlijk, maar ik ben nu eenmaal een echte Nederlander. Dit wordt een leuk bericht volgens mij.
XML-feed