registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Dag-archieven

Van Peuter tot Ingenieur, Eindhovens onderwijs in Beeld

/~nieuws/pics/PHlagereSCH.jpg

Nu de roep om meer en beter technisch onderwijs in onze regio toeneemt waarbij het voorbeeld van de Philipsbedrijfsschool ook weer werd aangehaald sluit de komende tentoonstelling van Eindhoven in Beeld daar mooi bij aan.
Wethouder Mary Fiers zal deze tentoonstelling openen op zondag 1 april a.s. om 13.30 uur in ‘t EiB-Huys aan de Grote Berg 9. Deze nieuwste expositie van de Stichting Eindhoven in Beeld geeft een overzicht van de ontwikkeling van onderwijs in Eindhoven van begin vorige eeuw tot nu.

Aan de bar, inspiratie voor een columnist?

Foto: Rien Valk

Foto: Rien Valk

Tijdens de laatste vakantie in Oostenrijk kwam ik dit bartafereeltje tegen. Dat lijkt me nu echt een beeld voor een columnist. Wie van onze lezers voelt zich hierdoor geïnspireerd om er een stukje over te schrijven?

De zon schijnt in Eindhoven steeds meer en langer!

/~gerrit16/images/logo.jpg


Het is op dit moment heerlijk zonnig weer in Eindhoven . De mensen genieten, de terrassen zitten vol en de natuur geurt.
Dit bracht mij op het idee om eens te kijken hoe zit het eigenlijk met die Eindhovense zon, wat is normaal en is er een toe-/afname te bespeuren.

Open Data Congres in Eindhoven

/~nieuws/pics/odata2012.jpg

Het Nationaal Congres Open Data vindt plaats in Eindhoven. Op 20 april is het Stadhuis het bolwerk van een nieuwe ontwikkeling in onze informatiemaatschappij. Open Data is een veelbelovende grondstof voor slimme apps, handige websites, transparante overheid en meer. Het congres richt zich op visie en praktijk van Open Data, met een aantal keynote sprekers en een serie workshops en presentaties gericht op het wat en hoe.