registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Uit in Eindhoven

UitInBrabant.nlUitgaan in Brabant: evenementen, cultuur, theater, festivals en musea

URL

XML-feed
http://www.uitinbrabant.nl/uib/eindhoven/site/Home

Laatste update

7 years 3 weken geleden

dinsdag 24 mei

00:00
Als het goed is ben je een beetje bekomen van vorig jaar. Gelukkig is er weer een nieuwe editie met de meest exclusieve dj’s op aarde.

zondag 2 januari

00:00
Karin Bruers en John van Buren; drie dagen achter elkaar aan de piano met de cabaretvoorstelling 'We komen er wel'.
00:00
De Eindhovense muzieklegende Bertus Borgers treedt op in het Vestzaktheater met akoestische muziek om van te smullen.

maandag 20 december

00:00
Buiten is het lekker koud en er is geen insect te bekennen, maar binnen gaan we het hebben over vliesvleugeligen en dan vooral over wespen.

donderdag 16 december

00:00
Een kerstvoorstelling door Ons Eygen Landt uit Best. Kom genieten van dit sfeervolle stuk in de pastorietuin in Best.

woensdag 15 december

00:00
Bart de Win is multi-instrumentalist en begenadigd zanger. Geen wonder dat Gerard van Maasakkers graag met hem op pad gaat.
00:00
'Achtste-groepers huilen niet' is een spannende en herkenbare voorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack Vriens.

vrijdag 10 december

00:00
Een romantische, dromerige kerst vier je dit jaar met je kids bij Kasteel Geldrop met lampionnen en kaarslicht.

maandag 29 november

00:00
Zin een prachtverhaal? Kom luisteren naar de spannende lezing van John Peeters over een avontuurlijke fietstocht die hij met zijn zonen heeft gemaakt door Georgië.

donderdag 25 november

00:00
Het is bijna weer Kerstmis in de wereld maar ook Rondom Eindhoven. De mooiste kerstmuziek wordt ten gehore gebracht in de regio, maar waar?

zaterdag 20 november

00:00
Margriet Eshuijs zingt. Prachtige liederen. In het Engels. In het Nederlands. En bijgestaan door singer-songwriter Maarten Peters. Een indrukwekkend concert voor de ware muziekliefhebber.

maandag 15 november

00:00
Kaat en Anna Schalkens zijn twee forse boerinnen met een prettig accent, warme appelwangetjes en een stralende lach. Bijzonder prettig gezelschap dus in deze donkere dagen.
00:00
De Goedheiligman is weer in Nederland en hij logeert bij het Weverkeshof in Nuenen, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot het Sinterklaashof.

vrijdag 12 november

00:00
Een van de opmerkelijkste aanstormende talenten die je in de gaten moet houden staat eind januari op de planken van het Vestzaktheater. Niet te missen dus!
00:00
Mark van de Veerdonk is zichzelf niet helemaal tijdens zijn twaalfde show Tolaat de Vlogorde Kiwjt. Komt dat door een koortsaanval of door een aanvaring met een boemerang?
00:00
Ben je geïnteresseerd in Noorwegen of de Noorse mythologie? Kom dan op zondag 21 november naar Son voor een boeiende en gezellige Noorse middag.

woensdag 10 november

00:00
Het nieuwe jaar begint met een klassiek concert dat je oorschelpen doet trillen van luistergenot: Concerto Tricolore.

donderdag 4 november

00:00
Niet alleen tv-series halen hun inspiratie uit het standaardwerk Gray’s Anatomy maar ook kunstenaars. Benieuwd naar het resultaat?

woensdag 3 november

00:00
Buiten is het koud, maar jij zit warm binnen in een kasteel en luistert naar een mooi verhaal met op de achtergrond harpmuziek. Klinkt als een sprookje, maar dat is het niet!

maandag 25 oktober

00:00
Echoes of Swing behoort tot de crème de la crème van de hedendaagse klassieke jazzscene. Begin november zijn ze te zien in Burgundy Street Jazz Club.