registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuws uit de media

vrijdag 26 mei

00:33
Er is wederom een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval in Eindhoven. Rond kwart voor 22:45 uur botste een motorrijder op een auto op de Tongelresestraat ter hoogte van de Roeklaan.
Bron: Studio040

donderdag 25 mei

20:14
De politie heeft gisteren in een woning aan de Van Ginnipstraat in Geldrop zeven kilo aan hennep gevonden. Er zijn twee personen aangehouden en er is één auto in beslag genomen.
Bron: Studio040
19:36
Steven Kruijswijk heeft een goede dag gehad in de Ronde van Italïe. De uit Nuenen afkomstige kopman van LottoNL-Jumbo klom naar de achtste plek in het algemeen klassement.
Bron: Studio040
19:15
De motorrijder die gisteren ernstig gewond raakte op de Hoogstraat is vandaag bezweken aan zijn verwondingen. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder tegen een aantal geparkeerde auto's aan.
Bron: Studio040
18:56
Een automobilist is dinsdag de macht over het stuur verloren op de Hoogstraat in Eindhoven. De man boorde zich met zijn peperdure cabriolet achterin een rij geparkeerde auto's. De schade aan alle voertuigen was aanzienlijk.
Bron: Studio040
16:06
De werkgroep Duurzaam Meerhoven heeft een waarderingssubsidie van duizend euro ontvangen. Het is een blijk van waardering van de de gemeente Eindhoven voor de inzet van de groep in de wijk Meerhoven.
Bron: Studio040
13:29
De politie heeft een waarschuwingsschot gelost tijdens de achtervolging van een automobilist. De man is uiteindelijk aangehouden op de Karel de Grotelaan. Bij de doorzoeking van zijn busje werden grondstoffen voor drugs gevonden.
Bron: Studio040
12:07
De Albert Heijn in Winkelcentrum Vaartbroek is op zoek naar een stel dat enkele winkelwagentjes heeft meegenomen in een aanhanger. De man en vrouw namen de karretjes woensdagavond mee.
Bron: Studio040
10:43
Een motorrijder is woensdagavond bij een aanrijding met auto zeer ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 20:45 uur op de kruising van de Hondsruglaan met de Diamantring in Eindhoven. Een kind dat in de auto zat, raakte lichtgewond bij het ongeval.
Bron: Studio040

woensdag 24 mei

19:11
Kabisa opent een kantoor in Eindhoven. Na Amsterdam en Weert is Eindhoven de derde Nederlandse vestiging. De vraag naar software dienstverlening neemt flink toe, waarop Kabisa besloot verder uit te breiden.
Bron: Studio040
18:17
De vijfde editie van de Blixemcup is voorbij. De Eindhovense wijk Blixembosch stond vandaag en gisteren in het teken van het jaarlijkse wijkvoetbaltoernooi.
Bron: Studio040
17:53
Bij een ongeval op de Goorstraat in Geldrop is vanmiddag een fietser zwaargewond geraakt. Het gaat om een oudere man. Hij werd aangereden door een bestelbus.
Bron: Studio040
17:06
De gemeente Eindhoven sluit 2016 af met een financieel tekort van 14,6 miljoen euro. Dat heeft wethouder Financiën Wilbert Seuren gezegd.
Bron: Studio040
16:58
De rechtbank heeft een 49-jarige man veroordeeld voor een dubbele poging tot zware mishandeling in Eindhoven. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats krijgt 30 maanden gevangenisstraf.
Bron: Studio040
16:43
Het Eindhovense 18 Septemberplein is volgende week zaterdag in Indiase sferen. Er komen dans- en muziekoptredens, een markt en kraampjes met eten uit India.
Bron: Studio040
16:24
De inval bij het pand aan de Aalsterweg is er één geweest die maandenlang is voorbereid. De politie werkte voor de inval nauw samen met met ketenpartners als de brandweer, gemeente en belastingdienst. Dat meldt de politie op Facebook.
Bron: Studio040
14:46
Het liep aardig vast op de kruising met de Geldropseweg en Vestdijk. Vanaf woensdagochtend is het daar eenrichtingsverkeer.
Bron: Studio040
14:40
Een motorrijder is woensdagmiddag zwaargewond geraakt op de Eindhovense Hoogstraat. Hij reed tegen een aantal geparkeerde auto's aan.
Bron: Studio040
14:39
GGzE, Bright Cape, Fontys, CBS en VitaValley gaan hun database delen om uitsluiting bij jongeren te voorkomen.
Bron: Studio040
14:36
Mensen met een afstand of achterstand tot de arbeidsmarkt kunnen vanmiddag op een bijeenkomst in het Natlab in gesprek met directeuren en managers om zo toch weer aan de slag te kunnen.
Bron: Studio040