registreren | inloggen
Gebruikersnaam Wachtwoord

Nieuws uit de media

zondag 26 februari

17:07
PSV heeft de topper tegen Feyenoord verloren. Het werd in de Kuip 2-1 voor Rotterdam. De Eindhovenaren hebben nu elf punten achterstand op de koploper. Daarmee lijkt de titel definitief uit zicht voor PSV.
Bron: Studio040
15:41
PSV is met een 1-0 achterstand gaan rusten in de Kuip. Jens Toornstra scoorde in de achtste minuut voor Feyenoord. PSV moet winnen uit bij Rotterdammers om kans te houden op de titel. In de regio wordt ondanks het carnaval massaal gekeken.
Bron: Studio040
13:32
De Lampegatse carnavalsmis op de Markt heeft honderden bezoekers getrokken. De mis werd voor het eerst in een tent op de Markt gehouden. De organisatie kon niet meer terecht in de Paterskerk en dus werd het 'Het is Mis op de Mert.'
Bron: Studio040
12:09
De ijshockeyers van Eindhoven Kemphanen hebben gisteren niet de finale van het Nederlands Kampioenschap gehaald. De Eindhovenaren verloren met 1-4 van Hijs Hokij Den Haag.
Bron: Studio040
11:44
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag negen illegale taxichauffeurs in Eindhoven aangehouden. De zogeheten snorders kregen allemaal een boete van 4300 euro.
Bron: Studio040

zaterdag 25 februari

23:25
Ook dit jaar is er een speciaal carnavalsnachtnet. Carnavalsvierders kunnen tot diep in de nacht met de bus naar huis. De nachtbussen rijden op zaterdag, zondag en maandagnacht door Eindhoven en naar de omliggende dorpen.
Bron: Studio040
22:15
Carnavalsvereniging op z'n Heundjes heeft de Lampegatse optocht gewonnen. Met het thema 'We slepen ze voor het gerecht' wisten de Neerkanters ruim voor de nummer twee te eindigen met hun wagen.
Bron: Studio040
17:11
Er deed geen enkele grote wagen uit Eindhoven mee aan de Lampegatse optocht vandaag. De achttien grote wagens die mee reden, kwamen voornamelijk uit de omliggende dorpen.
Bron: Studio040

vrijdag 24 februari

18:15
Vrijdagmiddag hebben zo'n 180 mensen met een beperking carnaval gevierd op vliegbasis Eindhoven.
Bron: Studio040
18:11
Als eenmaal de sleutels van de stad zijn uitgedeelt, is carnaval begonnen. En dat was te merken vanmiddag op het Stratumseind.
Bron: Studio040
17:09
De Eindhovense wijk Rapelenburg weet nog niet helemaal wat het moet denken van de daklozenopvang in het Clarissenklooster. Gisteravond was er een informatiebijeenkomst voor het bestuur van de wijkvereniging. Stichting KDET wilde met de bijeenkomst de zorgen van de bewoners weg nemen.
Bron: Studio040
15:17
De VDL Groep wordt uitgebreid met drie nieuwe adjunct directeuren. De adjunct directeuren fungeren bij VDL groep als sparringpartners van de bedrijfsdirecteuren en vertegenwoordigen de bedrijven tijdens directievergaderingen.
Bron: Studio040
15:08
Er zijn vorig jaar weer minder jongeren zonder diploma van school gegaan. Zowel landelijk als hier in de regio zet de dalende trend door. Op het Summa College was de daling zelfs zo groot, dat minister Bussemaker een taart stuurde.
Bron: Studio040
14:32
Het wordt misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor PSV: de topper tegen Feyenoord. De Eindhovenaren kunnen zich geen puntverlies meer veroorloven in de strijd om het kampioenschap.
Bron: Studio040
13:24
De voortzetting van de activiteiten van de Stichting Cultuur Eindhoven is niet in gevaar, nu de hleft van de medewerkers hun functie heeft neergelegd. Dat stelt het college van B&W in antwoord op raadsvragen van CDA en het Ouderen Appèl Eindhoven.
Bron: Studio040
11:59
De politie heeft vannacht zes verdachten uit Eindhoven en Geldrop opgepakt in Limburg. De zes worden verdacht van ladingdiefstal en betrokkenheid daarbij op een industrieterrein in Beringe.
Bron: Studio040
10:34
FC Eindhoven kan zich opmaken voor een pittig duel in de Jupiler League vanavond: de Blauw-Witten gaan op bezoek bij Jong Ajax, de nummer twee van de competitie.
Bron: Studio040
08:27
Agenten hebben hennepkwekerij in een woonhuis in Geldrop ontdekt. Er stonden rond de 300 planten op de zolder van de woning aan de Willem Ruysbroeckstraat. Er is één verdachte aangehouden.
Bron: Studio040
07:48
Het college van Geldrop-Mierlo zong gisteravond bij de sleuteloverdracht voor het eerst zijn eigen carnavalskraker. Burgemeester Berry Link en zijn wethouders willen volgens het nummer vooral verbinden.
Bron: Studio040

donderdag 23 februari

20:58
Een automobiliste is donderdagavond gewond geraakt toen op de Dirk Boutslaan in Stratum een grote boom op haar auto viel, waarschijnlijk door de hevige storm.
Bron: Studio040